Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.09.2018
AGIA TRIADA BIO Extra panenský olivový olej
Nově v nabídce BIO EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ pochází z kláštera AGIA TRIADA (Svatá Trojice) v Akrotiri v oblasti Chania na Krétě. K tomuto klášteru ... číst celé
12.09.2018
Olivové oleje
Extra panenské olivové oleje Agia Triada - olivový olej pochází ze stejnojmeného kláštera na Řeckém ostrově Kréta.                             Balen... číst celé
08.04.2019
Dárkové poukazy
Nově můžete zakoupit dárkové poukazy v hodnotě:   Dárkový poukaz 300 Kč Dárkový poukaz 500 Kč Dárkový poukaz 1 000 Kč       číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Chilli omáčky, pasty
  3. Carolina Reaper mash 100 ml

Carolina Reaper mash 100 ml

Carolina Reaper mash Chilli mash z nejpálivějších chilli papriček na světě až 2 200 000 SHU. Od roku 2013 zapsaná v Guinessově knize rekordů. Složení:... celý popis
Dostupnost
Skladem
Nejsme plátci DPH
150 Kč
ks
Číslo produktu:00491
Kompletní specifikace

Carolina Reaper mash

Chilli mash z nejpálivějších chilli papriček na světě až 2 200 000 SHU. Od roku 2013 zapsaná v Guinessově knize rekordů.

Složení: Carolina Reaper papričky, sůl 12 - 15%

Země původu: Taiwan

Pálivost: 1 200 000 - 2 200 000 SHU

SHU - Scoville heat unit = Scovilleho jednotka pálivosti.

 

Chilli mash - Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat 2-6 měsíců. To zajistí intenzivní a bohatou chuť. Kromě soli a někdy octu neobsahuje žádné jiné konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů a mnoho dalšího.

Chilli Carolina Reaper vypěstoval v roce 2012 Ed Currie z Fort Mills v Jižní Karolíně a tato odrůda druhu Capsicum Chinense je kříženec „Bhut Jolokia Naga Viper“ a „Red Habanero St. Vincents“.

Chuť papriček Carolina "Reaper" = (v překladu smrtka)

Po opravdu extrémní pálivosti, doslova peklu, Vás čeká plná sladká chuť s příjemnými podtóny čokolády, třešní a skořice

Hodí se pro dochucení všech jídel, kterým chcete propůjčit spalující pálivost a zároveň podtrhnout chuť ostatních ingrediencí. Tradičně se používá pro přípravu mexických a asijských pokrmů a omáček, masových jídel, polévek, salsy, luštěninových pokrmů apod.

 

Varování!!! Extrémně pálivý produkt (Peklo). Používejte v malých dávkách.

 

 

 
Zboží zařazeno v kategoriích
   © Copyright 2013 - 2019 Kořenářství babičky Filomény - Jakub Kročil
Kde nás najdete

Pasáž Slunce

Masarykovo náměstí 155

Uherské Hradiště 686 01 

Kontakt
Kořenářství babičky Filomény
Jakub Kročil
8:00 -17:30
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.