Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.04.2019
Dárkové poukazy
Nově můžete zakoupit dárkové poukazy v hodnotě 300 Kč, 500 Kč a 1 000 Kč   Dárkový poukaz 300 Kč Dárkový poukaz 500 Kč Dárkový poukaz 1 000 Kč   ... číst celé
03.04.2019
Chilli Carolina Reaper
Ochutnejte jak chutná peklo. "Smrtka" (reaper) je opravdu extrémně pálivá až 2 200 000 SHU. V puse Vám doslova udělá peklo. Po odeznění pálivosti, a... číst celé
12.09.2018
Mletá vanilka
Vanilka mletá z Indonésie Jedná se o rozemleté celé vanilkové lusky.  Mletá vanilka se snadněji používá než celý lusk. Použití do nejrůnějších k... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Chilli omáčky, pasty
  3. Carolina Reaper mash 100 ml

Carolina Reaper mash 100 ml

Carolina Reaper mash Chilli mash z nejpálivějších chilli papriček na světě až 2 200 000 SHU. Od roku 2013 zapsaná v Guinessově knize rekordů. Složení:... celý popis
Dostupnost
Skladem
Nejsme plátci DPH
150 Kč
ks
Číslo produktu:00491
Kompletní specifikace

Carolina Reaper mash

Chilli mash z nejpálivějších chilli papriček na světě až 2 200 000 SHU. Od roku 2013 zapsaná v Guinessově knize rekordů.

Složení: Carolina Reaper papričky, sůl 12 - 15%

Země původu: Taiwan

Pálivost: 1 200 000 - 2 200 000 SHU

SHU - Scoville heat unit = Scovilleho jednotka pálivosti.

 

Chilli mash - Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat 2-6 měsíců. To zajistí intenzivní a bohatou chuť. Kromě soli a někdy octu neobsahuje žádné jiné konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů a mnoho dalšího.

Chilli Carolina Reaper vypěstoval v roce 2012 Ed Currie z Fort Mills v Jižní Karolíně a tato odrůda druhu Capsicum Chinense je kříženec „Bhut Jolokia Naga Viper“ a „Red Habanero St. Vincents“.

Chuť papriček Carolina "Reaper" = (v překladu smrtka)

Po opravdu extrémní pálivosti, doslova peklu, Vás čeká plná sladká chuť s příjemnými podtóny čokolády, třešní a skořice

Hodí se pro dochucení všech jídel, kterým chcete propůjčit spalující pálivost a zároveň podtrhnout chuť ostatních ingrediencí. Tradičně se používá pro přípravu mexických a asijských pokrmů a omáček, masových jídel, polévek, salsy, luštěninových pokrmů apod.

 

Varování!!! Extrémně pálivý produkt (Peklo). Používejte v malých dávkách.

 

 

 
Zboží zařazeno v kategoriích
   © Copyright 2013 - 2019 Kořenářství babičky Filomény - Jakub Kročil
Kde nás najdete

Pasáž Slunce

Masarykovo náměstí 155

Uherské Hradiště 686 01 

Kontakt
Kořenářství babičky Filomény
Jakub Kročil
8:00 -17:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.